Turun darah 9week

Hai ibu2 semua.. ada x seperti saya?? Turun darah 9week, tapi xde darah ketul2, mcm darah period.. lepas tu, scan, ada kantung sahaja.. jantung baby xde.. tapi doktor xde plak suruh "cuci".. doktor cakap saya dah lama gugur.. tapi saya baru je turun darah.. saya keliru.. skrg saya sakit kat bahagian ari2, loya dan xde selera makan..

2 Các câu trả lời

Maaf. Mungkin sama kes dgn kak ipar saya. Doc check hanya ada kantung. Tiada jantung. Ada cara utk turunkan boleh bersenama atau berjogging. Kakak ipar saya buat mcm tu alhamdulillah turun dgn sendirinya tak perlu cuci.

2y trước

terima kasih tau respon komen saya🥰🥰

kalau sy jd sis,sy akn try scan klinik lain plk.kalau still dpt jwpn sama sy akn tgu lg 2w & scan smula

2y trước

sama2…sy kuar darah jgk 5w ari tu.hntr pic kt misi kk dia ckp klau fresh blood x perlu risau.jgn drah pekat mcm period & byk.tu mmg kena risau.lpas sminggu sy scan smula alhamdulillah doc kate jntung baby ok dn dh boleh dgr heartbeat 6w.