keguguran 2 kali

Hai sume? nk tnye pndapat sume.. Sy prnah kguguran kli prtma pda feb 2019 pd usia kndungan 6w, bln 8 2019 sy dsahkn pregnant lg n ggur lg pda usia kndungan 10w.. N skng sy prgnnt 6w..sekarang sy rse lenguh2 di bhgian bwh perut n bila jln sy rse x selesa tp tiada bleeding..normal x tu?sy rsau n sdih klau ggur lg..n ad tips x cmne nk elak keguguran?

2 Các câu trả lời

Sy pon pernah gugur april19, 8w.. Nov19 alhamdulillah sy pregnant, sy banyak rehat je sis. Kerja semua suami n mertua buat.. Sebab sy jenis lemah.. Banyak gerak mesti bleeding.. Sekarang alhamdulillah 6bln dah.. 😊😊😊