Keputihan pd usia kndugn 5w

Normal x keputihan pd usia kndugn 5w4d? Sebb kputihan sy agak likat tp x la brubah wrna hijau..n de rse gatal skit bhgn v..de x cara cegah kputihan nk mnjd lg teruk?sy blm scan lg sebb cdg nk scan dlm 8w keatas..ni 2nd bby sy 😊

2 Các câu trả lời

saya mcm tu jgk sekrng 7w. klau tine nk cuci tu gatal. klau tksentuh ok ja tpi saya amal cuci miss v dngn air suam panas. klau msa cuci tu ada rasa pedih pedih sikit. biar kering sndri jngn lap, bila lap nnti dh kering gatal semula. atau tangas dngn air panas kosong biar wap kena bahagian miss v tu. insyllah ok. saya hri hri cuci dngn air panas

makan greek yogurt