2 line tp scan x nmpk ☹️

Sdih rse n x taw nk ckp, excited ble 2 line tp ble scan x nmpk ☹️ pdhal upt sy dh uat 3x sume positive jew.. sblm nie ank pertama n kedua x pnah cmnie 🥺 smpai Dr tnye pnah gugur ke x n mslh ag 1 sy lupe ble date last period??? 😔 bole bntu sy..? 🙏🏻 #pleasehelp #bantusharing

2 line tp scan x nmpk ☹️
13 Các câu trả lời

rasanya awal lagi tu..sy pun sama sebelum ni.sy test n line terang terus pegi scan tapi tak nampak...doc kata rahim menebal dah..masa tu sy 4w3d mcm tu..lepas tu masa 6w saya demam n cirit birit ..lemah badan pegi emergency.doc drip air n scan sekali.alhamdulillah , masa scan tu doc kata ada kantung..size 5w..maknanya sy beza seminggu dr tarikh kiraan dekat app..memang ada mcm ni..ada yg beza 2 minggu.tu kadang2 scan awal tak nampak..nanti lagi 2 atau 3 minggu awak boleh scan balik ya...start makan folic acid , jgn buat kerja2 berat.tahniah mummy.

Boleh tau x sis scan tu agak2 baby dlm bpe weeks ye? Sbb sy gitu gak aritu… sy kira sndiri dlm 5w da prgnant tu scan.. rupanya kecik lg.. doc suh dtg lg 10 hari.. lpas scan kali kdua rupanya baby baru 5w.. heheheheh.. baru nmpk.. alhamdulillah.. sy pun ank no 3… risau smpai tetiap hari test upt.. sbb risau sgt2

mcm sye, 8minggu nmpk kantung kosong, 12minggu bru nmpk janin..skrg dh 36minggu.. rilek2 je insyaallah, klau dh positif mmg ade la aslkn awk jge pemakanan, kesihatan, jgn buat keje berat, dan elakkan bersama suami pd trimester 1 ni.. klau ade spotting, trus g klinik

2y trước

Semoga dipermudahkan urusan awk. Sy bersalin 37w2d. Baby nk keluar awal

Huhu mungkin awal lagi kot. Pasal tak ingat tarikh last period kan. Lepasni semua wanita dah kawen kena download apps period track tu. Biasa berguna time begini lah selain check waktu subur semua. Huhuhu. Jaga diri mummy

sy msa 5weeks scan tak nmpk kantung ..tp scan masuk bawah nmpk kantung dgn bby .😊 klau awk tk ingt bila hri prtama last priod mmg susah nak tahu brpa weeks..tpksa kena tggu 2mnggu lagi ataupun 3 mnggu

mungkin sbb awal lagi. sy time 4minggu dh dpt detect double line tu. tp doctor suggest scan bila dh 5minggu ke atas.. starting 5minggu tu dh boleh nmpk kantung dh

2y trước

Oh ok2, nie Dr sruh dtg blik lps 2 mggu.. btw thx awokkk 😘

mybe awal lagi tu . nanti scan lain . saya lps test postif . tunggu 8w baru scan . sbb awal2 mmng tak nmpak

Biasala tu sis masi awal lagi.. saya lepas upt positive selang 2 minggu baru scan. Awal2 mmg x nmpak

awal lg la tu. saya punya upt terang pon scan xnampak. repeat lepas 3minggu baru nampak da 9w

2y trước

Ok awokkk, trme ksh 😘

tnggu lgi 2 mnggu mcm tu..sbb saya mcm ni jgk..last² doktor scan dari bawah baru nmpk..