keguguran

Hai semua , ada tak y dlm ni pernh keguguran . Jom share korg brpa lama pulak ambk msa tok pgnt balik ☺

31 Các câu trả lời

hye mommy. .2017 sye gugur 22w++. .x tau ape pnca gugur. .yg tau bleeding dlm mse smgu. .dlm mse smgu sblm bleeding kuat. .cma bleeding ringan je.. pp klinik scan semua bby oke je. .doctr ckp bby uri bwh sgt. .kne byk kn rhat. .oke la xpe. .tp lps 6 hari bleeding yg rgn. .ttba pgi tu sye sakit prt . .ingt oot sakit prt sbb cirit ke ape. .mmbuang mcm biasa. .tp di iringi bleeding yg sgt kuat. .buat x tau je la. .stat sakit pert dri pkul 730 pgi..tghri 2 siap bli mknn smbl lyn sakit. .p klinik jgk. .utk scan..bby msih oke. .sdp je tdo. .blk dri klinik. .Nk mkn x lalu. .rhat. .lps 2 dlm pkul 4 mcm 2 trsa nk kncg. .tp kncg ttba ade fresh blood. .tros ke emngcy. .tp dorg bg tau lg pon jln da bkk. .yg tau kne drip. .n admit..msih mlyn sakit . .naek wad. .tau2 doctr ckp da 2cm..doc da ckp kalo brslin pon bby x bole dslmt kn. .nk xnk redha je la. .dri 7.30pagi..10.30 mlm br brslin..nikmt dye x tau nk ckp ..lps 2 thun gugur. .tau2 pregnant yg ke 3.alhamdulillah..5/3/2020 slmt beralin scra emgncy czer ..skng bby da 6m19d..😊😍. .

6 bulan, alhamdulillah ade rezeki pregnant lps Tu. Kadang2 hati ni gelodak sgt nak ade baby cepat2, tapi en. suami banyak kali pesan jgn risau.😊 Selalu rase sayu hati,nangis banyak kali bile nampak org kendong baby.😫 Die ckp kite take time dulu, pulihkan semangat awak Tu. Die slalu bwk sye jln2, layankan ape saye nak mkn pastu banyak bagi kata2 semangat jugak.🤗 Sbb utk conceive, persediaan emosi Dan fizikal ibu sgt2 penting ya mommies. 🧐 Lagi satu, mase tulahh kite dapat bonding balik dgn en suami.Dpt berdating lama2, komunikasi antara Kami pun makin kuat. Skarang saye dah trimester kedua, doakan saye dgn kandungan selamat hingga ke labour room ya mommies? Tak Lupe jugak,buat mommies2 dlm ni semoga sentiasa berada dlm lindungan Allah SWT aamiin💞 Terima kasih

4y trước

Haah yela sy hrtu sbb pkp je hari2 ngadap muka husband🤣🤣 lepas ggur dec april ngndung dah 18/4 period hari prtma cek upt masa raya pertama😂😂😂

Saya Keguguran 6/2/2020 .. Cuci Apa Semua Sebab Doktor Kata Kandungan Tak Menjadi .. Husband Time Tu Mmg Sedih.. 2 Hari Jugak Dia Nangis² .. Tak Sempat Period & Saya Tak Pantang Pon.. 14/3/2020 Saya Keluar Darah .. Tiba² Hati Kuat Rasa Nak Check UPT.. Tahu² Naik Terang.. Pergi Klinik Swasta Nak Comfirm Kan Kira Punya Kira Date Lekat Tu 18/2/2020 😅 Maknanya Tak Sampai 2 Minggu ALLAH Bagi Rezeki Baru.. Bukak Buku Pink Mmg Kene Marah Sikit Sbb Tak Pantang.. But Alhamdullilah Now Dah Masuk 32 week.. Tak Ada Apa² Masalah Kesihatan 😊

sy keguguran 16hb April 2020.. Alhmdulillah dpt tahu pregnant balik 1 june 2020..😅itu pn dh bbrpa weeks dh.. sb lps kguguran tu sy lgsung xde dtg priod dh.. wlpn rsau tkt nurse bising. sy g je bkak buku.. Alhmdulillah xde kena mrh apa2. lagi 1 sb sy first time xdk apa2 pngalaman.. Alhmdulillah skrg da 5bulan usia kdgan sy.. ☺

Keguguran bulan 10 taun lpas.. Frust jgk la 2 hri ngis xberhti. Kna husband pluk smpai tdo. Alhamdulilah 3 bulan lpas tuh pregnant blik. Now 37 week.. Blan dpan, blan 10 due.. Excited pulak. Bulan yg sama kehilangan dan digantikan. Doakan saya ya kawan2.. 12/10/2020😊

4y trước

Yang 1st tu tukang urut salah urut. 2nd n 3rd kemungkinan janin tak normal sebab baru 2 bulan, tapi janin tak membesar. saiz 6,7 weeks jer

saya gugur bulan 25/5 lepas uh saya last period 28/6 tahu pregnant bulan 8..alhamdulillah sekarang dh 12 minggu..semoga Allah selalu melindungi saya dan ank..semoga ada rezeki awak lepas ni..saya pantang lepas gugur 2 minggu..

Saya kguguran bulan 4 tggl 3 lepas tu Alhamdulillah bulan 5 tu dah ada sebab lepas kguguran takde dtg haid dah Kata doc lepas kguguran subur dan alhamdulillah di beri lg rezeki😍 skrg usia kandungan dah 5bulan lebih🙈

sy gugur bulan 8 tahun lepas masa usia 6w+ dan Alhamdulillah skrg preg lg usia kandungan skrg 8w satahun jgak tgu baru lekat blik digantikn dgn bulan yg sama..harap sgt kli ni membesar kuat dan sihat Aaminn

Sy gugur Ms tu dh 12 minggu bulan 3 2008..sedih tp redha sbb Allah Tau Kita belum bersedia..sakit pinggang je Masa pregnant tu..buat d n c..Bulan 5 alhamdulillah Ada rezeki..n sekarang dh 11 tahun..☺️

saya gugur 25/2/2020...kandungan ke 3....lepas 3 kali period... saya mengandung semula... Dengan izin Allah, kandungan kali ini kembar... sekarang dah 17weeks++....Alhamdulillah.... ☺