TEMPOH MENGANDUNG BALIK

ٱلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ‎ Korang ada tak yang pernah keguguran ? Ambil masa berapa lama ya untuk korang letak baby balik ☺️#bantusharing #ingintahu

6 Các câu trả lời

sy gugur bulan 10 kene d&c. doktor kemain ckp kene pantang 6 bulan utk next pregnancy. tp bila g kk dia nasihat xyah pun ikut 6 bulan ,syg sbb awk muda lagi. xpe jee nk preggy lepas dh pantang biasa tu. tp yelaa sy ni jenis planning jugak haha. bulan 4 sblum raya baru preggy. InshaAllah due bulan 1/2023

2y trước

haah sy pun sama jugak mcm tuh.. due kite sama

kalau ikutkan dktr 3-6 bulan utk recovery balik rahim, tapi sy selang sebulan dah lekat semulaa heheh tapi gi kk pon x kena marah pon

Saya gugur bulan feb 2022. Tak buat d&c.. keluar sendiri. April 2022 mengandung balik. Btw due kita sama 😁

sy gugur bulan Feb dan alhamdulillah Allah bagi kepercayaan lagi, dalam 1bulan di sahkan mengandung..

saya gugur bulan feb, last period mac . terus disahkan pregnant

3bulan