keguguran

Hai semua , ada tak y dlm ni pernh keguguran . Jom share korg brpa lama pulak ambk msa tok pgnt balik ☺

31 Các câu trả lời

Sy gugur 3/5/20 dan alhamdulillah pregnant semula 4/6/20. Sebab keguguran pertama doc kata baby xjadi sempurna.. Semoga anda juga dipermudah urusan utk mengandung lagi.

Saya gugur awal march 2020 bunting pelamin .. baby tak menjadi.. Pastu ttc setiap bulan lepas tu.. Tak lekat... Try opk.. Alhamdulillah first try opk.. Lekat..

gugur 2kli.after 3years bru dpt sulung. beby girls.my princess..skrg preggy ke2. tq Allah.yg pntg Allah bg jgk daku merase nikmat mgandung n jdi ibu.tq Allah

Sy.. Setahun.. lepas gugur dulu ade amik perancang.. Sebab nk jauhkn sikit.. Sebab sebelum yg gugur tu sy operation luar rahim.. Jadi rahim masih tak kuat..

2018 gugur prggnt dec 2019 gugur pastu april 2020 prgnnt balik skrg da 22w5d doakn sy kuat, hb turun je ni wlupun normal lg tp jauh lg perjalanan ni🤓

Saya keguguran tanggal 19/05/2020 Haid terakhir hari yang pertama 08/06/2020.lepas tu dah tak haid2 dah sampai sekarang..alhamdulillah dah ada isi.

Cuci 30/4/2020 mase kndungan 12weeks.. Period 3 kali.. Skrg prgnant lg.. Dh masuk 9weeks.. Moga² yg ni kuat sihat membesar dlm rahim ibu..

sy gugur bln 4/2019.. mengandung balik 1/2020.. 3 bln pertama lepas gugur.. sy amik depo.. so kire 5 bln la amik masa nk pregnant balik

Sy amek mase sebulan sekali period lepas gugur pastu trus lekat semula...doc mmg ade bgthu lepas gugur inshaAllah bole subur smula

saya keguguran masa 7w+ & bunting pelamin, & after ttc 6months alhamdulillah skrg pregnant 13w. harap kuatlah kalini ❤️