cucuk depo

assalmaulaikum mommies suma...sya nk tnya,spa pnh cucuk depo n pastu stop..brpa lama msa bdn korg ambk utk stabil blik period(regular)..n get pregnant smla..

4 Các câu trả lời

Best nya...sya dr mula start period 1st 51ari ktrn haid,2nd dia ke 41ari..bln ke tga period 29ari..bln ke 4 pun 29 ari...alhmdllh nak back to normal...risau sgt period x back to regular😂😂😂..sbb sdh mo detect bila ari subur...mdhn2 la pas nie ada rzki lekat lg😊😊😊

Sy prnh cucuk depo 3x, lpastu stop, dlm 3bulan bru start period balik, 3bulan lpastu preggy sbb xda pkai protection

I ambil injection lepas stop terus ambil ubat lepas 27 hari period dah normal sis

sy sebulan lepas stop trs lekat ..