Berpantang keguguran

Hai mommy semua..sy bru keguguran 2.1.2021 hari tu...selalunya berpantang keguguran mngambil msa brapa lama?..sy dh strt berkrja agk sukr kwl pemakanan..

5 Các câu trả lời

Biasanya 14hari utk keguguran baby yg baru bbrp minggu atau sebulan dua la. Kalau keguguran baby yg dah 4month keatas kena pantang sama macam org lepas bersalin sbb baby dah cukup sifat.

2mggu sahaja tapi kena jaga betul btul mcm org bersalin. smpai la lekat blik. nk lekat balik amik msa 3bln. saya skrang pun bru lekat

sy mc seminggu je. sy amek cuti rehat bgi ckup 2 minggu pantang

sy xde pantang pn gugur mase 7th weeks ok je

sebulan je utk jaga mkan.. lain2 smua leh wt