selepas keguguran

hi mommy..sepa ada pengalaman keguguran awal kehamilan 8week..doc scan cuma nampak kantung saja heartbeat teda..kena tunggu 10week..tapi tak sampai 10week dah gugur sendiri???..nak tanya selepas keguguran tu berapa lama kamu mengandung balik..sebab sya berharap betul lekat balik selepas nie keguguran..ttc 10thun anak pertama..semoga saya ada rezeki untuk mengandung balik☺

2 Các câu trả lời

Saya gugur semasa 6weeks.. bleeding untuk 1 minggu lepas gugur. Period 3minggu selepas bleeding gugur and pregnant balik 2minggu selepas period.tapi kena marah dr sebab sepatutnya kena tunggu 3bulan baru boleb pregnant balik..ada juga org yang tak period tapi pregnant balik. Takziah buat keguguran awak . ❤

5y trước

ok mom..berhrap sangat pregy balik slepas nie..nie pun sekrg masih lagi bleeding keguguran hari ke 11

time tu rahim belum kembang lg tu..saya pernah keguguran juga waktu kandungan 13 minggu..kes yang sama macam puan juga ..doktor kata anytime ble mengandung lagi..

5y trước

ok mom..tq info..nnti nak pergi hospital..sebb pada hari keguguran tu doc ckp dah clear bersih..nanti nak pergi balik hospital balik..risau2 jugak saya mom sebab belum berhenti