TAHU PREGNANT BEFORE PERIOD LEWAT

Hai nak tanya mommies semua, ada tak kat sini yg tahu diri sendiri pregnant awal sebelum sampai tarikh datang bulan? Kalau ada boleh bagitahu tak mcm mana blh tahu pregnant? Sebab biasanya kan bila period lewat baru kita tahu yg kita pregnant kan. Mohon ada yg jawab. Thanks ?

60 Các câu trả lời

Kalau macam saya memang setiap month datang period lewat dalam 2-3 hari cam tu, tapi yang before saya check UPT tu saya delay period sampai 7hari cam pelik gak. then saya punya bahagian rahim nie dia ngilu bila jalan lepastu payudara bengkak sakit. last II check UPT after 7days baru tahu pregnant. check waktu mandi maghrib then nak double checking check time morning soknya. tu aje lah pengalaman saya 😊🤗

5y trước

Alhamdulillah, tahniah sis 😍 Thanks share pengalaman 😘