Lewat detect pregnant

Anyone kat sini yang lambat detect pregnant? Boleh tahu tak berapa lama mommies semua lambat datang bulan sebelum tahu pregnant??? #bantujawab #ingintahu

12 Các câu trả lời

saya pun baru disahkan pregnant.. saya last period 15.3.2024 . selalunya cukup 57hari period dtg. ni xdtg. perut saya sakit memulas2 .. pastu tergerak hati nak cek upt pagi tu . tgk2 ehhh naik 2 line... malamnya saya beli upt lain . cek plak keesokkan hari nya. Alhamdulillah positif. terus ke klinik. dan alhamdulillah positif juga. cuma bila scan xnmpak lagi. Dr BGthu masih baru ni. . Dr bgi masa 2minggu suruh dtg scan balik ... moga ada rezeki saya...aamin

1mo trước

Eee happy nya baca! Lama jugak tuu tak datang sampai 57 hari. Saya last period 9 April. Hopefully adalah rezeki saya dah check guna upt result negative je. Taktaulah kot² lambat detect pregnant ke kan 🥲 doakan saya ye

jenis period x teratur saya dapat x period dari bln 8 taon lepas tp kandungn saya baru jd masa bln 11. dapat detect preggy sbb dia yg kena alahan dlu smggu demam teruk tp saya cek x de +ve 2 mggu lepas tu saya cek naik terang. alhmdulillah rzeki

1mo trước

yup 3 bln x period bila dr tnye LMP tak tally dgn scan so ikot pada scan je usia janin.

Slalu sy detect pregnant 2 hari before period. Sy guna dip n tell wlaupun samar tp agak terang juga. Sy period regular

1mo trước

Best kalau period regular ni. Senang detect.

Kwn ofis ada 2 bln br detect sbb period xregular. Sy biasa 2-3 hr xperiod sy akan cek upt trs dpt detect

1mo trước

2 bulan baru detect ehh? Eee happynya kalau ada miracle camtu. Saya last period 9 April. Doakan saya pregnant ye!

kalau period regular, bole detect seminggu delay period.. irregular, tunggu sebulan or 2 bulan delay

1mo trước

Last period sy 6/4 😓

sya lewat period 2 minggu lebih bru upt positive sbb period tak regular

1mo trước

sebelum tu ada check tpi negatif. last check upt 18/10/23 still negatif. lepas tu saja try check lg 22/10/23 bru naik double line samar2

sya lewat period 2 hari ptg tu trus test UPT , dkat stu bru tahu pregnant

1mo trước

2 hari dah naik ehh? Bestnya period regular ni senang detect

masa anak 2nd dlu period delay hari ke 10 bru detect. period sye regular

1mo trước

Saya dah 13 hari lewat tapi upt still negative. Perut ada jugak cramp and breast on off sakit. Doakan saya yee

5 hri lewat & upt naik double line terg.. period jenis regular..

1mo trước

Bestnya period regular ni. Senang detect

saya lewat 3bulan baru detect sebab period tak regular

1mo trước

pernah doktor cakap xde Pape tuh xbuat test tahu² je dah ada baby kat dlm