inject kacing gigi

Hai mommy2,nk tya ni.. Kalau inject kacing gigi, mmg sakit 1badan ke.. Ya Allah bisa nya badan sy ni, sakit sgt2..

37 Các câu trả lời

Sy dah 2kali kena cucuk sis hrini yg kali kedua.. Mmg sakit. Tp sebelah tgn je..

Sakit lenguh tangan. Dlu sampai nk drive pun xlarat sbb stering rasa berat😂

Saya pon bru kena cucuk td...hihihi Ase lenguh jew nie...skit gk la skit.

Sy bru rsa lps seminggu..mula2 cocok smlm br rsa..cmna nk hilangkn ek

5y trước

Klu sy.. sy picit slow2 area kena suntik.. konon supaya ubat spread dgn cepat 😅😅

Inject kacing gigi mse kndugn dh msok brpe week ye bru kne..?

5y trước

Owh ok terima kasih

Sy smpai demam lps kena ccuk ru

Sy biasa lenguh2 kt tgn yg kena cucuk 2 je..

Usually dia akan rasa lenguh after injection

Lenguh skit jgn lyn . Jgn mndi nnti bule dmm

sya hari khmis nie baruu kena inject nye..