mucus plug ke ni?

hye mommys,sorry kalau gambar ni agak kotor sikit ya cuma sy confuse..adakah ini mucus plug? ade lendir warna ni & mcm darah tapi sikit2..& tadi sy ade rasa mcm sakit pinggang jgk..sbb anak2 sblom ni tak pernah keluar mcmni ..harap bantu sy mommys🙏🏻 harini sy 38weeks1day#bantujawab #ingintahu

mucus plug ke ni?
13 Các câu trả lời

ada drh2 sikit ye dah tu. ank sulung sy kluar cmni gak. pastu selang seli sakit mcm memulas nk berak tu. tp xpon. mcm sengugut pn ada. ank no.2..xde kluar cmni sbb sy leaking. kne induce.. no.3 sakit2 pinggang xde kluar lendir drh pon. skit contrction kejap ada kjap hilang. no.4 ogos ni ntahla cmne. lain2 pngalaman kita

ni tanda nak besalin nanti akan keluar macam putih telur and baby makin kerap mengeras dah boleh stnaby awakkk makin kerap terus ke hospital ya saya dulu keluar ni esok subun besalin .

sis ada rasa tak mucus plug ni keluar? sy pun tgh tunggu hari juga ni 37w3d first time, sy tak tahu macam mana rasa turun tanda macam ni..sama macam kita rasa keluar darah period ke?

tanda nak bersalin, sbb sya pun first mcm tu jga, dh 2 cm n kontraktion kuat tpi stay wad in days before czer sbb jln 2 cm sja. sbb czer anak bsr bukaan stuck in 4cm huhuhu

sy anak sulung dulu mcmnila..kelua lendir cmpur drh ckit terus g hos.. subuh kelua tanda..pagi tu beranak dh.. hehe..semoga urusan sis dpermudahkan amin..

tanda nak bersalin.. saya pagi kluar tanda ni.. tgh hari pi hospital.. ptg dah bersalin.. dua2 ank turun tanda mcm ni..

4t trước

sama mcm ni campur darah sikit.. lepas tu contraction kerap2 5 minit..

tanda nak bersalin ni sis better pergi hospital trus. jangan tggu sakit sngat sis. smoga d permudahkan sgala urusan 🥰

mucus plug ni.. standby je..sy pun kluar mucus plug 38w5d. Trus kne emergency czer 😆

4t trước

hye sis..kenapa kene emergency czer ya? lepas tu mcm sy ni kene tggu sakit sangat bru pergi hospital atau boleh pergi je bgtau ade keluar mcmni?

sis pergi lh hospital,tu dh kira tanda2 lendir bercampur darah...

best nya awak, kjap lg nak bsalin..