inject kacing gigi

Hai mommy2,nk tya ni.. Kalau inject kacing gigi, mmg sakit 1badan ke.. Ya Allah bisa nya badan sy ni, sakit sgt2..

37 Các câu trả lời

Kandungan ke berapa start inject ek?

inject kancing gigi tu mmg wajib k?

5y trước

Ya wajib.. 2kali kena

Lenguh2 je ..kurang 3 4hri

Sy pun rasa mcm tu sis.

5y trước

Oo ya ke. Ingtkn sy je mcm tu...lengan lenguh 1hri je.. Tp badan bisa nya sampai 2,3hri

Dos yg pertama lenguh tgn 1 minggu.. Dos ke2 lenguh tgn 4 hari tp skt kpla..

Bg sy ni ats nurse yg ccuk tu.....sy msa first ccuk tu tak sakit....lenguh pn shri ja....ccuk kali kdua tu...mmg sakit...siap ccuk tu trus bgkak....lenguh 3 hri la jgk

Kandungan berapa minggu untuk inject kacing gigi ni?

5y trước

Ok thank you for your info