inject kacing gigi

Hai mommy2,nk tya ni.. Kalau inject kacing gigi, mmg sakit 1badan ke.. Ya Allah bisa nya badan sy ni, sakit sgt2..

37 Các câu trả lời

Depend atas individu tu.. Mcm sy bru minggu lepas inject utk ptma kali n ank 1st.. Msa nurse inject tu cuma rasa jarum masuk n sakit sikit masa ubat dh masuk dlm badan.. Siap je nurse tarik jarum tu trus xrasa apa2.. Kebas2 pun x.. Selang 4jam lepas tu baru terasa tmpt yg d inject tu.. Tu pn rasa bila sy tekan2.. Ada ketulan keras sikit tempat yg nurse inject.. So far memang boleh d kata kan xsakit lah utk pglaman pertama saya ni.. Kebas pun xde.. Bulan depan inject yg kedua kali nya xtau lah macammana..

Sy da 2x kena inject.. dua2 xda pun set appointmnt nak suntik.. dtg bklinik jak..tup2 nurse kata ne ari suntik kacing gigi 😅😅 p 2x kena suntik, sakit kjap jak.. Sbb x layan sgt sakit tu.. saya sapu2 area y kena suntik.. mindset konon n spread ubat tu dgn cepat 😅 .. syukur slepas tdo 3/4 jam tgn da ok da..kata akak klu kna suntik ada y smpai demam.. syukur semuanya ok jak dri minum gula smpai kena suntik.. 💪💪 tetap kuat yea bunda

5y trước

Sya kuat demi ank dlm prt...bia dye pon kuat mcm kte..😁

Kesiannye sis.. Sabar ye..💪🏻 Sy mse kena 1st tu kebas badan sebelah kiri pastu husband pulak tu outstation.. Ya Allah mlm tu xleh tido menangis shj.. Tp yg 2nd injection tu sbb husband teman agknya alhamdulillah xrse ape2 kebas pun xde.. 🤭

5y trước

Sy tak rsa mcm tu...cuma bdan je sakit sgt.. Alhamdulillah skrg ni dh ok... Tgk kali ke 2 mcm mne lak.. 😥

1st injection boleh tahan lagi. 30week kena inject, sy buat tak tahu tmpt inject tu. Sakit dia lama sikit. Sbb tido mengiring p tindih tempat inject. Mmg sakit la jwabnya😅

saya first inject 3-4hari baru lega. second inject saya selalu gerakkan tangan, goyang2 bg sentiasa bergerak. so yang second inject tu x sakit dan x berasa mcm first inject.

Sy sakit sebelah tngn tu jer. Mcm lenguh². 1-2 ari da ilang da. Atau sy yg xperasan ble mase rase lenguh² tu ilang. 😂 Alhamdulillah xde demam². 😁

First inject...x sakit pon...cuma lps bbrp jam...tangan rasa lenguh beberapa hari...smlm inject kali kedua... alhamdulillah xde lenguh pon...

Suntikan pertama ok xsakit.. Balik rmh pn ok je xde lenguh2.. Suntikan kedua ya ampunn.. Sakit sangat n seminggu jugalah tangan lenguh..

aah sis...tp xtau lh lain org,klu sya lepas je kena suntik lemah je bdan mcm org demam gitu,sakit bdan trutama tmpat kena cucuk tu...

tgk owg jugak. mcm sy alhamdulillah ok je xde rasa pape.. dua dua dah amik inject tu tp xde rasa pape ok je bdn. tgk body sis