MISCARRIAGE

Hai mommies semua, nak tanya pengalaman mommy yg pernah keguguran. Ada tak yg lepas keguguran bila nak datang period je mesti rasa menyucuk dkt bahagian peranakkan? Rasa menyucuk tu dtg kdg2 satu masa tu banyak kali, n rasa nyilu sgt. 3 kali period lepas gugur, 3 kali tulah rasa menyucuk. Ni tunggu kali ke 4. Sy selalu rasa mcm tu, kadang confuse nak dtg bln atau sy mengandung lg. Sbb dulu masa mengandung, sy tak ada alahan cuma pening2 sikit lepas tu rasa mnyucuk2 juga. Mohon ada mommies yg sharing pengalaman. Thanks ?

1 Trả lời

Hai sis, semoga kuat semangat ye! ❤️ ibu ibu yang ada pengalaman boleh la kongsi cerita kat sini