rasa menyucuk bahagian bawah abdomen

salam. saya sedang pregnant 18w. start semalam rasa menyucuk bahagian bawah perut ni sampai sekarang masih terasa. ada tak mommies pernah rasa macam ni? macamna nak kurangkan rasa menyucuk tu. tq mommies yang share. ?

1 Trả lời

hai..sbb puasa ke..kita pun tgh merasa skrg ni..xboleh duduk..dduk lg saket rasa baby dduk bwh kot..tekan2..rasa ngeras kjp2 pun ada..ble sakit baring mengering lapik bantal bwh perot sambil gosok2 perot😅

5y trước

kita baru 22w