nak tnya pasal mengandung

hai , sy nak tnya sy baru keguguran bulan 6 tapi sy rasa perut tak selesa dan ada simptom mengandung lagi . tapi bila cek pregtest 1line , period tak dtg lagi dari sy keguguran tu . but garis hitam tu dia makin terang la .

1 Trả lời

Check guna upt dip & tell. Tp kalau negative tu, tak pregnant lah 😅 Sis baru gugur kan jadi better jarakkan 3 bulan utk elakkan risiko keguguran berulang. Garis hitam tu dia takda kaitan pun, saya lepas bersalin pun garis tu lambat hilang