Bagi baby makan awal

Hai mommies semua. Nak tanya la. Ada ke mommies yang bagi baby makan se awal 5 bulan? And boleh ke bagi baby makan awal?

7 Các câu trả lời

ty nurse atau doktor dl..ank sy ada juga yg mkn msa 5m.tp sy xbg mkn terus.sy bg air nasi dgn susu fm je.da 6m bru mkn bubur

2y trước

ada doc yg suggest bg ank mkn sblm masuk 6m sbb berat badan x naik spt di inginkan . tp sblm doc suggest suruh bg makan , dia akn suggest utk tukar susu dlu kalo baby minum susu fm.