Susukan baby lepas bersalin

Hai mommies, ada tak tips susukan baby sebaik saja lepas bersalin? Macam mana nak tahu anak isap dapat kolestrum ? Risau sebab tak mahir lagi baby penyusuan

1 Trả lời

Masa skin to skin tu terus introduce nipple. Normally baby ada instinct dah keluar2 nak menyusu. Anak kedua saya lahir mmg huru hara terus cari puting. Dia sedut terus. Anak first ambil masa sikit 5 minit mcm tu sbb dia lagi pentingkan tidur 😂 keep on bagi je immediately dapat baby kat awk tu membantu stimulate susu

1mo trước

Owh paham thankyouuu ya!