perlu ke urut susu sebelum bersalin?

selamat pagi semua..saya nak tanya perlu ke urut susu sebelum bersalin sebab ramai cakap nanti time bersalin akan suruh susukan baby...diorg sebelum bersalin dah ada susu..saya masih tak ada susu jadi risau pulak #firstbaby

1 Trả lời

Minta hubby hisap dulu bg mudah keluar tpckena than sikit sbb geli n nyilu.. kalau malu kena berurut dgn tukanng urut..all da best sis

5y trước

masalahnya start preggy mmg xbg langsung hubby sentuh situ..breast jd sensitif....asyik nak marah je kalau terkena pon😅😅😅