breasfeeding

Adakah ibu2 disini yang punya payudara jenis flat??saya sekarang hamil anak kedua..dah lama tak pregnant...mcm mana tips kamu nak susukan baby??dulu susah nak susukan baby sebab puting jenis tak keluar..mental juga rasanya..2 bulan ja baby susu badan..pastu baby susu botol😣 #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Samada puan pam guna breast pump sekejap untuk ransang nipple tu supaya dia macam terkeluar sikit atau pun puan boleh pakai nipple shield semam breastfeeding