makanan berpantang

dalam berpantang bersalin normal and benang dah hilang boleh ke makan roti gardenia jagung ? and biskut raya ke , cookies oat tu ke ? sebab saya breastfeeding so akan terasa lapar memanjang , please tolong saya . Btw harini baru harini ke 14 berpantang . thnkyou 🖤

6 Các câu trả lời

bole je sis mkn semua yg awak nak. dr takde halang nk mkn ape2. asal kan awak takde alahan dri before pregnancy. makan in moderation saje. byk kan mkanan sihat.