Cabaran Dlm Berpantang

Berpantang tu senang je, jaga makan, bertungku, berurut and so on, dpt la berat badan kau yg lama tu nanti, tp yg paling susah dlm berpantang ni sebenarnya adalah nak maintain kan berat badan tu, lepas anak masuk 2 bln kalau ibu nya breastfeeding lg lah payah, asyik lapar je, rambut pulak mula gugur, dah nak fkr cari vitamin utk backup.. *ibuyangtengahstress *badantakturun2

2 Các câu trả lời

Sy wktu berpantang anak 1st, berat turun 4kg sja.😂. Anak full bf mmg asyik lapar lpas anak mnyusu, sy kerap makan tpi berat maintain sja. X naik x turun.

Hehehehe betul tu... Sy ni dh xturun berat dh lps pantang