Curiosity mom first baby

Bila korang berakhir muntah dan loya2 ni? Trimester ptama? Kedua or ketiga? Ke sampai bersalin pun masih muntah?anyone boleh share?

21 Các câu trả lời

Masa 1st baby saya alahan muntah sampai 7 bulan. Masa 2nd baby alahan sampai 4 bulan je..

3 x pregnancy, hanya mual hari².. muntah kdg².. boleh kira..

Dari first trimester sampai sekarang takde alahan mual² atau apa . 🥹

Pertengahan trimester 2 baru morning sickness saya beransur kurang 😊

SIL I sampai hari nak bersalin still loya dan muntah2

5-12 weeks lepastu saya dh okay mcm biasa

8-12 weeks.. lps tu back to normal..

2mo trước

haah.. bdn pun segar je.. sye mse alahan tu bkn stakat muntah je bdn pn rse lembik & letih..

1st: 12w, 2nd 20w and came back 32w

2mo trước

night especially. siang byk pd mual.

masuk 13 minggu dah takda loya2

hujung trimester kedua