Curiosity first mom

Sepanjang kehamilan korang pernah tak alami pening kepala, loya2, muntah, demam, selsema, batuk dan sakit tekak? Ambik berapa lama nk pulih?

4 Các câu trả lời

Morning sickness tak pernah. Tapi sepanjang saya tak sihat macam demam, selsema, batuk, sakit tekak saya pergi klinik. Food poisoning pun saya pernah kena masa pregnant. Kiranya bila tak sihat saya pergi klinik.

saya pun ada symptom sma mcm tu..Dr awal pregnancy smp skrg 13weeks..klo batuk, sakit tekak dan selesema tiap malam..smp tak boleh tidur..agak lama nk baik.

Normal je tu. Saya tiap kali pregnant batuk selsema on off sepanjang 9 bulan tu. Sampai malas dah nak pergi klinik

depends.. alahan la tu