First mom curiosity

Korang da nampak Janin dan heartbeat masa week ke berapa da fully complete?

10 Các câu trả lời

regular period - 7 weeks, buat scan biasa tak nampak baby. then doktor suggest buat TVS (scan masuk camera dri bawah), Alhamdulillah dah nampak baby & degupan jantung dia

5 week nampak kantung and yolksac je repeat scan 7 week nampak janin and heartbeat. tu pun melalui tvs scan. scan kat perut tak nampak. dia sembunyi.

5 week ada kantung and doktor kata ada nampak kelip² macam degupan jantung. repeat scan 9 week baru nampak janin n heartbeat

7 weeks, baru scan semalam sbb dh dpt tarikh utk buka buku pink dkt kk. jd scan la dulu.

Mine was at 11 weeks. That was my first scan.

2mo trước

Memang tu 1st day saya buka buku pink. 1st antenatal checkup

6week4d dah nampak janin and heartbeat 🥰

6week5hari

7week

6week ☺️

7week