Budget 1st time mummy

Berapa budget and bila boleh start beli banana keperluan baby untuk anak 1st ya?

1 Trả lời

Biasa org beli brg baby 7months keatas, tp sy 5mnths keatas dah beli sikit2, baju baby x bnyk sngt sbb cpt mmbesar, sy jarang beli baju newborn, slalu sy beli trus umur 3mnth pnya, budget tu x pasti berapa tp utamakan yg pntg dlu

5y trước

Sy beli brg mndi baby, minyak angin, tisu basah, tuala , lg next month bru beli brg2 lain, 7months keatas bru sy start beli baju baby,