budget scan baby

berapa ye budget scan baby 1st time untuk klinik swasta ?

19 Các câu trả lời

Saya kalau awal prgnant, 2d growth, tak silap rm65/75. Tapi disbbkan suami ada PM care so free je, untuk 2d scan growth ni, kalau mcm details scan sya kena bayar, atau nak buat 5D.Tapi kalau sis nk tggu KK kdg lmbat sikit dorg scan.

klinik aurora rm50 2d scan . best dr dia consult. haritu saya buat tvs sekali dgn consultation RM115 . tvs baru rm90. clinic bersih cantik , dr baik and lembut, byk info dia bagitahu sampai tak tertangkap dalam otak😂

Scan every month 2D pergi KK je sebab free, selain daripada tu pergilah swasta. 3D 4D 5D 6D & details scan memang takda dekat KK. Sebab banyak kos nak guna kalau awak nak bersalin dekat swasta nanti.

1y trước

di kk nurse ckp hanya dpt 3 kali scan saja sepanjang pregnant..mcm mana sis dpt scan every month di kk..boleh request ke?

budget utk first time scan Di swasta ...siap siap kan je rm200 keatas ...sebab setiap swasta ni lain lain sis...saya hari first scan Di klinik swasta sekali dengan package dia dalam rm150

sis kalau nk murah boleh scan dekat sonobee.. scan 2D rm28 shja.. tp kat situ scan je xde consultation dgan dr.. klu berminat boleh booking online cr cwangan sonobee yg terdekat☺️

awak pegi sonobee. selalu ada promo. sy pernah scan seawal 8w rm28 je. kalau nk print gambar tambah rm2. kalau nk buat 2d 3d pun murah. x lebih 100. tgk fb

Sonobee. Google je sonobee tu pastu buat booking daei website dia.. smua negeri ade je sonobee tu.

Boleh cuba sonobee, ada yg below rm30 rm50. Slalunya 1st time check 2d growth.

100 rasanya. Sis bleh pegi KK je. Kalau tak scan kat swasta lg, doktor KK akan tolong scankan.

ikut tmpt.. tp slalu nye hrga lebih kurg.. klu area klang-shah alam, scan biasa dlm rm40-rm50