Barang baby & ibu, mohon share

Hi, saya dah 30w sekarang. Belum beli apa apa keperluan baby dan diri lg. Boleh bantu listkan top priority barang yg betul betul perlu tak? Nak budget budget ni hehehe terima kasih #ingintahu #bantujawab #newmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

ni list saya. yg saya cross tu yg lebih pada kehendak, bukan keperluan. yg tinggal tu semua bagi saya, memang betul2 keperluan. tapi benda ni atas cara & lifestyle masing2 juga. harap membantu.

3mo trước

Terima kasih banyak sis!

nak jimat, beli dalam shopee waktu live. jimat banyaaakkk. Sy skrg mmg dah tak pergi physical store dah nak cari barang baby.

3mo trước

Terima kasih banyak sis