check pregnant

Assalamualaikum..saya nak tnya..test upt positive..bila waktu sesuai pergi sahkan dekat doc… ?kena tunggu sebulan ke?

1 Trả lời

Sis pergi confirmkan awal2 pun takpe di KK. Biasanya doc akan buat upt test lagi skali and akan scan utk tengok kandungan tu. Selalunya kalau masih awal, taknampak lg kandungan. Cuma nanti akan diberikan vitamin. And doc akn schedule kan appointment utk scan balik. Incase dah nampak kantung, dah boleh tanya terus, bila boleh buat buku pink. Better gi awal2 lah. Boleh dptkan supplements yg sesuai utk bby.

5y trước

tq for the info