Bila waktu sesuai check upt

Assalamualaikum selamat pagi semua.. Kita nak tanya la bila waktu sesuai check upt lepas missed period ke atau tunggu seminggu dua mcm tu.. ☺️

2 Các câu trả lời

saya check upt 3 hari before period due sis, alhamdulillah naik double line. baby pun dah nak masuk 20 weeks dah, kalau nak rasa yakin better sis check upt 2 hari lepas missed period. semoga ada rezeki untuk sis dan suami 🤲❤

kalo mcm sy lewat 2 hari dh try cek.. dpt hasil kabur2.. then hari kedua sy cek lagi dpt line terang dr sebelum.. hari ketiga sy beli clearblue hasil nyer pregnant.. kalo x yakin sis try lg dlm seminggu missed period tu ye..