Sahkan kehamilan di klinik

Boleh ke pregnant 4 week pergi klinik untuk sahkan kehamilan. Ke kena tunggu 6 week ke atas baru boleh pegi klinik? Sebab smlm check upt positive tapi samar² & check digital clearblue tunjuk baru 1-2 week. Last period 20/5 #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

Sahkan kehamilan di klinik
5 Các câu trả lời

Stakat nk double check bole tp da kne mkn folic acid & ubat tambah darah utk first trimester. Sy mkn Iberet Folic 500. Da kena buat appointment awal buka bku pink, nt nurse bg date bila. Mcm sy klo nk scan sgt, minggu ke 18 la bole details scan

Usia kandungan kita lbh kurang, saya g mgu dpn early chckup early prgnncy dan boleh dptkan pndg doc ubat apa boleh mkn sb anak skrg tgh myusu.. G awai cek pun boleh, then klu ok boleh proceed dtg cek heartbeat dlm 8+ mgu ke atas

Boleh sis. Tapi awal2 ni mmg tak nampak apa, just nampak dinding rahim menebal je. Saya pun dr suruh repeat scan 2 minggu lagi.

early scan 6-8w untuk cek kehamilan dalam rahim. masa 8w tu boleh dgr dengupan jantung dh😊 tahniah!!

boleh buat pengesahan di klinik swasta