hampa

assalamualaikum.... sy dah kawen 2 thn tp blm ada rezeki untuk mengandung lagi.. umur sy dan suami dah banyak... suami umur 42.. sy pulak 33.. bulan ni sy datang bulan lewat 4 hari... sy ingat sy mengandung.. tp hampa hr ni sy datang bulan....

53 Các câu trả lời

Wa'alaikumsalam... Bukakan hati terima dugaan Allah SWT, sis usahakan dan tawakal byk². Sy pun sebaya sis, dah lbh 7thn kawen blom ada rezeki baby. InsyaAllah ada usaha, ada hasil 😘