Mengandung lagi anak 1st baru 10 bulan lebih

Salah ke mengandung lagi walau anak 1st baru 10 bulan lebih..sy mmg dh bersedia dr segi mental & emosi utk mengandung no 2, hari2 berdoa agar dpt no 2, sebab pikir anak 1st nak ada kawan bermain sama2, taknak spoil anak 1st & umur sy thn depan dh 35 thn. Lagi sy mmg keturunan xde adik beradik ramai..de adik sorang je tu pun blm kawen..bila nurse cakap kesian anak 1st, sy tibe2 rasa down plak..smpai pikir tak patut sy mengandung ..adakah sy kejam dgn anak 1st sy..padahal sy syg sgt anak sy tu..maaf la ibu mengandung beremosi

2 Các câu trả lời

situasi sis sme mcm sy..ank sy yg fist 10 bulan sy dh preg ank no 2 dlm 2 bulan lbih itu pon sy x thu sy preg😊misi mmg cm2 sis sy pon tkne jugak mcm sis tp misi sy bebel ja😌itu pon sy down jugak smpai pkr ngtif😌dh nme pon rzki allah bg kn sis..sis pkr postif ja mcm sy..buat x thu ja apa owg kata sis😊alhamdulilah ank sy dh bsr smpai sknk..jarak mse preg pon setahun sowg..now bby sy no 3 pulak jrk beze 2 thun ngn akk die😊☺️☺️

Puan janganlah fikir mcm itu,rezeki Puan...