Pregnant di usia 40 lbh

Rezeki sy kawin lmbt..berusaha utk dptkn bby cpt. Thn lps dh pregnant tp kguguran bln 6/2023..ms tu lngsung tiada alah,thn ni umur sy 42 thn,td cek upt positif.. ikutkn br sebulan..blh x mommies diluar sana bg pnduan..@ nasihat utk yg pregnant berusia cm sy ni..sy hrap sgt pregnant kali ni tiada mslh n selamat hingga tempoh bsalin.. ##firstmom #bantusharing

1 Trả lời

Jaga kesihatan sis. Ada yg mengandung usia mcm sis or lebih lagi tapi selamat sampai la baby lahir. Cepat2 sahkan kat clinic nanti 8w+. Buat masa ni bykkan berehat dan minta pendapat dr juga. Apa risiko nya. Tapi kalau awak sihat, takde masalah nak jalankan aktiviti macam biasa. Cuma kalau ada history misscarriage diorg akan take closer look on you. Semoga dipermudahkan. Nanti update kita ya 🫶

3mo trước

Terima kasih byk2 bg pndangan n nasihat,sy cuma hrp dpt lahir dgn selamat n ank sempurna sihat n dlm kedaan baik.. semoga sis sntiasa dlm lindunganNya n permudahkn jg urusan sis ya..