pregnancy

Sy dah kawin 1 thn lebih. Tp sy dgn suami masa tu blm teringin ank. So suami pandai2 laa .. Sy mmg x injec / minum ubat.. Lps tu skrg sy dgn suami sngat2 teringin anak... Sudah proces dlm 3 bulan ni tp Alloh blm juga bagi zuriat...?? nak tnya apa yg bisa mmbuat biar cepat hamil ...

2 Các câu trả lời

Takpe awk. Byk2 kan berdoa dan minta pada Allah. Rezeki anak tu semua dari Allah. Minta la pada Dia selalu , jgn putus asa. Dalam masa yg sama awk consume la folid acid. Sbb folic acid byk juga membantu dalam usaha kita nk cuba hamil. Elok start makan sebelum pregnant lagi 😊 jaga diri ya . Semoga ada rezekinya nnt🌻

Bykkan berdoa n teruskan enjoy bila bersama