Mengandung usia lewat 30an

Adakah terlalu lewat untuk Sy mengandung bila umur Sy 38 thn? Ada 1 ank kesayangan umur 11 skrg..bila ready, ingt nk try bb no 2..Sy dah try 2 thn. Dah pergi klinik pakar, semua ok. Cuma tunggu ada ke tak sj. Ada tak mummy2 kt sini yg berumur tapi sihat mengandung ibu Dan bb? Need positive vibes 🥲

3 Các câu trả lời

Kawan saya baru bersalin umur 40. Semuanya baik2 sahaja. Nanti akan dipantau rapi oleh doktor sepanjang tempoh kehamilan tu. Saya doakan segala urusan sis akan dipermudahkan & baik2 sahaja 🧡

2y trước

thank you sis💖

pikir2 yg positif je,bnykkan brdoa ☺️ sbb ramai je yg umur 40 ++ masih dpt melahirkan baby yg sihat2, cuma mgkin bnyk risiko la sikit ,😅

akak ipau saya dan makcik saya mengandung umur 38-40 okay je puan...