Mimpi mengandung

Assalamualaikum, saya nak tanya ada tak ibu ibu kat dalam ni dapat petanda mengandung daripada mimpi? Boleh shareee mimpi apa ? ☺️

46 Các câu trả lời

sama je story kita sis.ank first dh 8 thun.mulut org mcm2 ckp yg kita x blh mgqndung lgi lh,x subur lh..last year mgalami ectopic pregnancy.mcm yg sis ckap janji tuhan pda kita pasti indah akhirnya.awal tahun ni sy hamil n baby dh berusia 2 bln dh skrg.sgt2 bersyukur.wlu byk ujian thun ni tp ada jga indahnya

4y trước

kan..biasanya org yg byk mulut ni bkn org lain pn.sedara2 sdri jga