Tentang mimpi

Hai semua , maaf saya nak bertanya sedikit . Tentang mimpi . Saya mimpi 5 kali berturut berkaitan hal yang sama . Mimpi pertama , saya mimpi saya mengandung dan melahirkan . Mimpi kedua , saya mimpi pregnancy test saya positive . Mimpi ketiga , saya mimpi saya mengandung anak kembar . Mimpi keempat , saya mimpi baby menendang dalam perut saya . Mimpi kelima , saya mimpi nampak betul bentuk baby dalam perut sebelah kiri . Tengah menendang . Mimpi nih elok ke tak elok ya ?

1 Trả lời

Hmm.. nak tafsir mimpi ni susah. Kena ingat mimpi ni dasarnya hanya mainan tidur, maybe puan ada berfikir terlalu kerap untuk mengandung. Tapi dlm masa yg masa puan boleh ikhtiar, boleh cuba dan check upt bila masanya dah tiba. InsyaAllah, saya doakan ada rezeki dan berita baik untuk puan..