Mimpi org usap perut

Saya nak tanya, saya mimpi ad org tua prempuan drg dan usap perut saya sambil cakap “mengandung ni” lepastu saya terus terjaga. Petanda apa ? Sbb saya selalu pikir pasal mimpi tuu.. ada gangguan ke. Saya belum da rezki lg nk pregnant.

2 Các câu trả lời

Bila terlalu fikir, syaitan pun akan bisik dan main2kan kita. Bykkan zikir, mengaji jgn tinggal. Doa pd Allah minta dikurniakan rezeki mengandung. Jgn biarkan diri "kosong". Amalkan surah al-baqarah tiap hari

Tak pernah pulk ada pengalaman mcm sis. Boleh jdi gangguan.