Mimpi mengandung

Assalamualaikum, saya nak tanya ada tak ibu ibu kat dalam ni dapat petanda mengandung daripada mimpi? Boleh shareee mimpi apa ? ☺️

46 Các câu trả lời

saya sebelum dpt tau pregnant ,first saya mimpi upt test double line ,second saya mimpi perut keras ,third saya mimpi perut saya nmpk baby bump ..☺ seminggu lepas tu bru laa rasa breast sakit ,perut kejap2 cramp.. terus excited try upt .. n alhamdulillah memang naik double line .. skrg dh 13week .

saya anak pertama dan kedua saya mimpi saya jumpa bayi lpstu brpa minggu saya hamil anak prtama sama jga dgn anakk kedua ni saya mimpi saya jumpa bayi jga lpstu dlm brpa minggu badan xsdp perasaan nak muntah alhamduliah ada rezeki anak petama saya dah 3 thun 7bln yg kedua 16 week 4day😅

sy mimpi main dgn baby lelaki bsama husband kt dalam bilik...2 hri kmhudian husband lak mimpi baby lelaki jgk... sminggu lps pd tu baru check sbb sakit perut sgt tp priod x datang pn.. rpanya betul hamil.. cuma x scan lg jantina laki ke pmpuan tnggu anniversary bln dpn je.. hehe

Sy dpt mimpi sy pegang baby boy dgn baju putih lengan pnjg ade line hitam. Bgitahu husband, dia kte sy mngigau ni. 😂😂. Lusanya, ble sy check upt. Ade dua line. Trus excited. Siap buat smpi 5 upt test sbb x percya. 🤣🤣🤣🤣

Seminggu sblm tahu pregnant, sya mimpi yg sya pregnant.. bila bgitau kat husband, husband kata itu tandanya xde rezeki.. Alhamdulillah, bila test UPT positive. sblum tu dah 3 x miscarriage.. skrg dah masuk 24w. Syukur alhamdulillah..

ank 1st sy mimpi..dlm mimpi sy ngah tido tp terjaga sbb terasa basah..dan tgk2 darah kluar bnyk sgt..semggu lpas tu check upt sbb tak selesa perut tgk2 2line..alhamdulillah ank sihat skrg dah masok 10bln..ngandung anak kedua😉

saya mimpi husband ada sayang orang lain selain saya. dua tiga hari pastu cek upt naik double line. kemain cakap dgn husband jangan nak curang eh. rupanya org lain yang dia akan sayang tu baby dalam perot 😂

4y trước

yeke sma la mimpi kite. sejak2 ni mimpi husb dgn org lain haha

Sy mimpi sayang sgt dgn sorang baby. Rasa mcm anak sndiri. Siap cium peluk dia. Happy sgt dlm mimpi tu. Dlm bbrp minggu check upt positive. Lagilah seronok ☺️ sekarang baby dah lahir usia hampir 2 minggu.

sy ms sblm tau gndung salu mimpi pegi spital...tp sy pon pelik knp nk g hosp...😆lps da bpe bulan sakit2 pinggang xleh tdo malam...mood xstabil...time xdtg period trus cek 2line...alhamdulillah🥰

Sblom dpt thu prgnant, sy sllu mmpi banjir ., cita kat ibu, ibu ckp ada bnda ni .. tklama lepas tu mmpi upt 2 line .. hehe rupanyaaa betul la mmpi tu .. alhamdulillah 6w dah ❤️