Tentang mimpi

Hai semua , saya nak tanya . Mana tahu ada yang tahu bab bab nih . Saya mimpi 5 kali berkenaan mengandung . Pertama saya mimpi saya mengandung dan melahirkan . Mimpi kedua , saya mimpi pregnancy test saya positive . Mimpi ketiga , saya mimpi mengandung kembar . Mimpi keempat , saya mimpi baby menendang dalam perut . Mimpi kelima , saya mimpi baby timbul sebelah kiri dalam perut . Nampak bentuk janin baby kecil . Tengah menendang . Mimpi nih elok ke tak elok ya ?

2 Các câu trả lời

sy pun 1st mimpi mengandung sis. lepas tu baru period delay. check2 dah pregnant... harap mimpi sis jadi😍

3y trước

aamiinn . tapi banyak kali mimpi yang sama jeh . hahaha . tahniah untuk awak

mimpi elok tu..maybe ade rezeki yg nak dtg..tp xsemestinya anak..maybe rezeki harta or sebagainya

3y trước

Aamiinn , terima kasih.