Selalu mimpi mengandung

Ada tak mummy2 yang pernah selalu mimpi mengandung dan akhirnya jadi kenyataan. Saya sejak akhir2 ini mimpi mengandung saja.

16 Các câu trả lời

penah jugak sblom tu kerap skit kat rahim cucuk² ingt nak period.. breast skit pon pk nak period bile lewat 2hri try buat test double line terang amat tpi stay x caya buat test smpai dkat 10kali smue double line.. seronok sangat pi lari kat suami bgitau dye smpai menangis peluk sy kat tmpat keje tu.. tapi skrang sy kerap mmpi tumpah darah laa hantu celah kangkang tgh tdo laa.. xtau la knp 😞

sya pernah mimpi test upt naik double line , dlam mmpi tu sya nangis kuat yaamat , sya ckap kt sorng pempuan ni , sya dah ttc 3 tahun , tak sngka preggy . lpas sdar dri mmpi mmang btul² air mata sya mngalir . and now tak sngka mimpi jdi kenyataan . dah 6week preggy . brsyukur sngat ya allah💕

6mo trước

sis mimpi tu bulan yg sama jgk kaa taw kata pergnet? sy dh dua kali mimpi prgnt ttc ank kdua setahun lebih daa

2019 dulu sy pnh mimpi adik sy pregnant.. mase tu adik sy da 2 tahun kawen lom ade anak, xlame tu sy mimpi sy pulak pregnant.. Dan betol, 2020 adik sy tu pregnant, bulan 4 haritu die bersalin.. & skrg sy tgh pregnant 3 bulan.. syukur alhamdulillah...

Sy. Baru2 ni mimpi gak kononnya pergi klinik swasta ambik ubat 🤣 hrp2 betul la pregnant. Berharap sgt, kesian kt anak sulung bulan depan dah 3 tahun takde kawan main sorang2.. ikutkan dah ada, tp gugur awal bulan 3 haritu.. sobsob..

pernah , sebelum tau preg saya mimpi beranak anak lelaki . pastu lepas tau preg 4 kali saya mimpi preg anak laki , alhamdulillah saya p scan betoi anak lelaki . syukur ya rabb ❤️#baby2022

2hr lpas mmpi upt naek 2line,byk kali test dlm mmpi tu tetap naek 2line jgk,hrap2 btl la mmpi sy tu,tringin sgt nk ad ank sndiri😭tolong doa kn sy ad ank ye ibu2 smua,,

sy sis, sy ttc 1y9m sy mimpi mengandung malam tu. pstu bangun pagi terus cek naik double line pekat sangat, alhhamdullillah... semoga ada rezeki awak , aamiin 🥰

Sama la saya dah deret sebulan mmpi pregnant semalam saja cek upt naik double line baru 5wks alhamdulillah hope baik² je dah lama ttc

Saya sis. 😭😭 Kerap mmpi hamil.. Mmpi bayi, mimpi budak2.. Akhirnya saya positif🙏🙏 Syukur sgt2😇😇🙏

Saya......sebulan yg lepas selalu mimpi mengandung atau dukung baby tup tup bulan ni double line 😍 syukur