?

hi assalamualaikum mummy mummy semua . apa khabar sihat ke ? hehe ? saya nak tanya pada yang tahu boleh ke saya bin/bintikan anak saya nama bapanya . saya pregnant , masa 4bulan lebih baru saya nikah , 20/2 haritu . ada yang cakap takboleh lebih dari 3bulan kalau tidak anak tu tak boleh bin/bintikan bapanya , persoalannya disini boleh atau tidak hmmmm ?

27 Các câu trả lời

Bwh 6 bln boleh.. Sory klu sy silap. Tp based on pengalaman.

Xboleh. Nak kan lebih kepastian, rujuk pada ustaz

Tak boleh. Even dah nikahkan skli pun.

lebih baik tanya pejabat agama

Tak boleh awak.

Tak boleh.. puan..

Tak boleh rasanya

Tak boleh sis....

tak boleh sis..

Tak boleh sis