Daftar JPN

saya nak daftarkan anak saya di jpn tapi anak saya anak luar nikah dan anak lelaki . saya dah nikah tapi lebih dari 6 bulan. masih boleh ke saya nak bin kan bapanya? atau hanya maklumat bapa saja diisi dalam sijil kelahiran ? bin tak dapat? #pleasehelp

5 Các câu trả lời

Tak boleh bin bapa biologi dan hanya maklumat bapa biologi sahaja blh diisi dlm sijil kelahiran. Bapa itu sendiri pun perlu hadir ke JPN. Kt sijil lahir nnt ada tulis permohonan seksyen 13 kalau tak silap

bin abdullah atau nama yg dh di sediakn sahaja oleh pihak JPN, tp masa nk buat surat beranak xsilap saya bapa kena ada sekali.

pegi jpn atau call jpn utk tanya. masa keluar hospital kn nurse ade bagi borang yg diperlukan. x de tanya ke

1y trước

cuba baca balik soalan sy

Kalau isi kt borang tu kelentong tarikh nikah tak boleh ke? Diorang check ke? Syg plak takleh binkn bapa

1y trước

Oo fhm2..

xdpt too sis.. dpt letak maklumat kot

1y trước

bin tak dapat kan? just maklumat bapa jela kan?