Senaman favourite anda masa pregnant yang mana satu, Mummy?

Nêu ý kiến
Yoga prenatal
Berjalan santai
Pilates
Tak buat senaman

756 nhiều câu trả lời

9 Các câu trả lời

jalan2 seronok tapi buat prenatal yoga sangat membantu sakit2 pinggang, SPD etc sebab dia mcm gentle stretches. lagi berpeluh & rasa lega & puas sebenarnya.

memula dlu buat senaman mcm doc suggestkan semasa sy join kelas prenatal course.lepas tw ada pp type 3.. dah tak buat senaman dh ketika itu smpaila slmt melahirkan

3mo trước

mcm sy dia tak naik..dh try mcm2 tips org share..tp sm je..tp pape pun just positive je..jnji bby dan diri kita slmt...alhamdulillah...mcm sy haritu sblm operate doc buat ecv pusingkn bby pd kedudukan spttnya..lepas tu br buat prosuder tuk czer pd usia kandungan 34weeks..bby pramatang.. alhamdulilah skrng ank dh bsr umur 5 tahun dah..🥰✌🏻

Jalan2 santai d kawasan rumah ...hujung minggu baru p shopping complex dgn husband ..kira tawaf lh 🤣🤣

Sy MCDA... Mmg xcdg nk jln sb xnk baby turun lgi.. Bru 33w je.. Nk genapkan 36w ni.. Doa2 smpai laa

3mo trước

Sy lak xske bjln.. Sb sy alahan 9 bln xblh bau mknan 🤣 jdi nk ke mne2 kne fikir dlu lintas x tempat mkn.. If ada, mmg xke mne2.. Skg ni perot dah kerap mgeras, sorg kple da kt bwh cme blm masuk laluan je.. Doa2 xde ppe laa.. Smlm scan baru nak 2kg je.. Mcm kcil lgi je

saya masih lagi buat salsation di studio. kandungan 14 minggu.

balik kerja saya akan berjalan kaki. kira¹ 1 kilometer setiap isnin - jumaat

jalan santai

Brisk walk

5314457