ruam bontot

Anak saya baru lahir 15hari.. dia kerap berak taiknya warna kuning cair.. saya kerap jugak tukar Pampers bby.. mula2 saya ingt cuma ruam bontot biasa je tapi Makin lama Makin teruk sampai berdarah kulit bontot bby.. kenapa boleh jadi mcm nie ye.. ada sesiapa penah laluinya tak? Mcm mne nak sembuhkannya ye.. mintak bantuan ibu2 yg berpengalaman..

ruam bontot
60 Các câu trả lời

Ye paling pting jgn terlalu guna tisu basah ...guna kapas n air suam lebih baik..kering kn dgn tuala bersih ..baby xley sgt guna tisu basah tu..ke tukar je tisu basah brand lain mgkin xsesuai.smoga baby cpat smbuh