baby berak cair

salam sume, sy nk tny ad x bby korang berak cair pastu berak tu sikit2 je smpi naik ruam bontot baby.. ibaratny bila dia kentut ker ikut ngn najis n dia cm air je wrna kuning .. xda plk ug ketul2 tu tp sblm yg cair ni njis ketul tula skrg xda da.. sy xmkn pape jamu da nk elak kn bby .. cuma sy minum milo pnas ja .. #ingintahu rishauu

1 Trả lời

sllunya cair mcm tuh cirit birit kan. maybe patut g check. tambah kalau da byk kali ,risau juga,